104,5 MHz – 91,3 MHz – 104,1 MHz

Medarbejdere

Grundlaget for Radio Klitholm er de 100 frivillige og ulønnede medarbejdere. Siden Radio Klitholms start har vi haft mere end 500 frivillige medarbejdere - er du den næste?

Det er meget let at lave radio og det kræver ingen forudsætninger. Har du lyst til at være med i den store skare, så kontakt os. Prøv det og få en masse nye venner, indtryk og glæder.

Elsker du musik, er der mange muligheder for at dyrke din interesse sammen med andre med samme passion. Vi arbejder sammen på tværs af alder - lige fra de yngste på 14 år og indtil godt 80 år.

Radio Klitholm's medarbejdere

...er du vores næste nye medarbejder?

Dora Nielsen, Studievært og kontormedhjælp Fordi det er rigtig hyggeligt, og man taler med mange søde mennesker i telefonen - fx. lørdag eftermiddag og -aften. Og så hygger man sig med den eller dem, man laver radio sammen med.

Dora Nielsen
studievært & kontormedhjælp

Louise Berg, Kontormedhjælp For mit vedkommende som frivillig på Radio Klitholm, er den største glæde mine gode, sjove og inspirerende kontakter med lytterne. Dem ville jeg nødig undvære.

Louise Berg
kontormedhjælp

Jens Vejrup, Studievært Jeg har altid været vild med musik og har en stor interesse for musik. Da jeg blev spurgt, om radio ikke var noget for mig, var mit svar: jo da!! Samtidig er det frivilligt arbejde, hvilket jeg holder meget af.

Jens Vejrup
studievært

Lasse Knudsen, Studievært Man får mulighed for at tale med en masse spændende mennesker fra radioens sendeområde, og ikke mindst videreformidle alle de positive ting, som hver dag finder sted i området, til lytterne.

Lasse Knudsen
studievært

Bliv' en del af Radio Klitholm!

design, programming and webhosting by Apollomedia